Kozmetičku struku i znanje je počela upijati već upisom u srednju školu, a prije 20 godina je već počela ozbiljno graditi svoj put u struci koju obožava , a to je kozmetička struka, kao djelatnik jednog od poznatijih kozmetičkih salona na području Samobora i okolice.

1999g. otvara svoj salon u Samoboru, a od 2009g. se salon nalazi u vlastitom i novouređenom prostoru u Strmcu-Samoborskom, koji se nalazi samo 10tak minuta od Zagreba i 5min od Samobora, pokraj grada Sveta Nedelja.

Osim mnoštva edukacija i specijalizacija kojima je usvajala sva potrebna znanja, vještine i pratila trendove, uključila se i u rad udruženja obrtnika Samobor, te od 2010g. sudjeluje u radu udruženja kao potpredsjednica sekcije Samoborskih frizera, kozmetičara i pedikera.

 

MICROBLADING STRUČNOST

2014 - Basic Microblading edukacija (Microblading Artist).

2016 - Masterclass specijalizacija.

2017 - Microblading Perfection specijalizacija.

2018 - Nominirana i certificirana za Royal Microblading Artista (Phi Academy Microblading Royal Artist).

2018 - Masterclass specijalizacija - Sudjelovanje na svjetskoj PhiAcademy Masterclass PMU konferenciji.

Anela od 2014-te godine intenzivno radi na svom razvoju microblading stručnjaka, prateći trendove, sudjelujući na microblading konferencijama, te iza sebe ima više od 1000 odrađenih microblading tretmana na zadovoljnim klijentima, što je bogato iskustvo građeno u realnim situacijama u microbladingu, koje je uvelike obogatilo njeno znanje i iskustvo.

Koristeći i testirajući raznorazne microblading materijale i preparate, danas koristi isključivo one vrhunske kvalitete najvećeg stupnja zdrastvene ispravnosti, koji daju i pokazuju najbolje rezultate, te je isključivo zagovornik zdravlja i kvalitete, što je najvažnije za klijenta.

japanska metoda iscrtavanja obrva, iscrtavanje obrva, microblading, Japanska metoda iscrtavanja obrva , japanske obrve , japansko iscrtavanje obrva , japonsko vrisovanje obrvi , microblading , microblading obrva , microblading edukacija, microblading cijena, microblading obrva Zagreb, microblading obrva samobor, microblading obrva hrvatska, microblading rijeka, microblading split

Privatnost

Sve o upotrebi tzv. kolačića (cookies) i zaštiti privatnosti korisnika možete pročitati na linku UPOTREBA KOLAČIĆA

Našu izjavu o privatnosti možete pronaći na linku IZJAVA O PRIVATNOSTI

Images used are available from shutterstock.com. Links are provided if you wish to purchase them from their copyright owners.

Kontakt

KOZMETIČKI SALON ANELA
VL. ANELA ERGOVIĆ
Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: www.anela.hr

Zašto Anela?

Potpuno se prilagođavamo svim našim klijenticama i pomažemo informiranjem i savjetovanjem. Anela Ergović, kao majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar i vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom, educirana je i specijalizirana kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona. Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!